Frakt 59:-. Du har <em style='color:#000000'><span class="price">800,00 kr</span></em> kvar till fri frakt! Vi packar och skickar alla vardagar.

Himalaya Night

5 Reviews Skriv en recension
Ekologiskt koffeinfritt svart te från Darjeeling, norra Indien, passar förstås extra bra på kvällen.

I Lager

Art.Nr.#: 9273

50 gram
117,00 kr
100 gram
199,00 kr
250 gram
448,00 kr
500 gram
866,00 kr
Lojalitetspoäng Tjäna 100 poäng genom att skriva en recension

Beskrivning / Himalaya Night

Våra kunder efterfrågade ett koffeinfritt te, och här är det! Himalaya Night är det bästa valet om du letar efter en koffeinfri dryck för att varva ner på kvällen.

Himalaya Night är en koffeinfri tevariant av svart, ekologiskt te från Darjeeling. Om du vill ha en riktig tesmak även på kvällen utan att hållas vaken av koffeinet, då är detta ditt te. Te, både svart och grönt, innehåller naturligt koffein, ibland kallat tein när det förekommer i te. Efter tillverkningen har det mesta av koffeinet tagits bort här så att du kan dricka det även på kvällen.

Hyllad som "Teernas Champagne," erbjuder Darjeeling svart te en komplex smakprofil med antydningar av muscatel, frukt och blommiga toner. Skördat i den pittoreska Darjeeling-regionen i Indien, genomgår detta ekologiska te en noggrann produktionsprocess för att leverera ett koffeinfritt alternativ. Med sin delikata men uppfriskande karaktär är Darjeeling svart te perfekt att njuta av när som helst på dagen.

Rikt på antioxidanter erbjuder Himalaya Night potentiella hälsofördelar samtidigt som det innehåller mindre koffein än andra svarta teer. Oavsett om du avnjuter det för sig, eller ihop med något bakverk eller smörgåsar, kommer Darjeeling svart te att ge en härlig te-njutning.

Förutom detta koffeinfria te har vi även andra Darjeeling-teer att prova. Eller om du föredrar en starkare och mer komplex smak, kolla in hela vårt urval av svart te.

 

 

 

 

Mer information:

Ekologiskt Ja
Ekologiskt bas-te Ja
Art.Nr. 9273
Ingredienser Svart te från kontrollerade ekologiska odlingar.
Dosering 2-3 gram / 2 dl
Vattentemperatur 100 °C
Tid 2-3 minuter
Ursprung Indien
Lojalitetspoäng Tjäna 100 poäng genom att skriva en recension

Kundrecensioner

Kvalitet
Prisvärd
Gott och lyxigt
Av Carina
Ett vackert namn på ett gott te. Och dessutom koffeinfritt. Häromkvällen satt jag ute på altanen under en stjärnklar himmel och njöt av god kopp Himalaya Night ackompanjerad av näktergalens nattliga sång. Vilken lyx!
Kvalitet
Prisvärd
Underbar!
Av Denise
Milt och härligt Darjeelingte som passar perfekt till kvällen. En ny favorit!
Kvalitet
Prisvärd
Perfekt kvällste
Av Ilse
Balanserad och fin smak. Rekommenderas.
Kvalitet
Prisvärd
Inte bara örtte...
Av Emelie
Himalaya night - vilket vackert namn på ett te! Och det stämmer, teet är ett lyxigt kvällste. Har aldrig hittat något svart te utan koffein tidigare. Det är lite åt det örtiga hållet men med det svarta teets fyllighet och sting. Hoppas att fler hittar Himalaya night. Det är inte bara örtteer som passar på kvällen.
Kvalitet
Prisvärd
Det funkar bra!
Av Ann-Britt
Jag är extremt känslig för koffein/tein och känner mig väldigt glad över att kunna njuta en kopp "riktigt" te igen.

5 Varor

Per sida
Skriv din egen recension
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account