Frakt 59:-. Du har <em style='color:#000000'><span class="price">800,00 kr</span></em> kvar till fri frakt! Vi packar och skickar alla vardagar.

Blue Diamond

9 Reviews Skriv en recension
Darjeeling-te och jasmin-te i fin förening.
Lojalitetspoäng Tjäna 100 poäng genom att skriva en recension

Beskrivning / Blue Diamond

En del kombinationer skulle aldrig falla en in förrän man stöter på dem. Här har vi en speciell blandning av fint darjeeling-te och grönt jasminte, försiktigt smaksatt med bergamott-olja och toppat med blåklint. Det blir som en alldeles egen upplevelse, där de olika smakerna kompletterar varandra utan att vara i vägen.

Mer information:

Ekologiskt Ja
Ekologiskt bas-te Ja
Art.Nr. 9559
Ingredienser Darjeeling*, jasminte*, bergamottolja*, blåklintblommor* *) från kontrollerad ekologisk odlingar.
Dosering 2-3 gram(ca 1½tsk) / 2 dl
Vattentemperatur 90 grader
Tid 3 - 5 min
Lojalitetspoäng Tjäna 100 poäng genom att skriva en recension

Kundrecensioner

Kvalitet
Prisvärd
Spännande blandning
Av Carina
Jag brukar inte vara så förtjust i smaksatta teer men blev ändå nyfiken på detta när jag läste om det eftersom det ändå innehåller smaker jag tycker om. Jag var dock lite orolig för att bergamotten skulle bli för dominant men det står att den är försiktigt smaksatt med den… Och så positivt överraskad jag blev! Ett väl sammansatt te där smakerna kommer till sin rätt. Jag dricker det gärna på eftermiddagen.
Kvalitet
Prisvärd
Ett te där bergamott- och jasminsmaken dominerar.
Av Robert
Jag använder en lägre temperatur och kortare tid än rekommenderat, 87 grader och 2 minuter. Detta för att undvika att den gröna darjelingen "bränns" och blir besk, och 2 minuter för att bergamotten inte ska bli fullt så sträv ("besk"). Min fru tyckte ändå att bergamotten gav för mycket beska/strävhet. Jag tycker att det blev en balans mellan jasmin- och bergamottsmaken. Bakom dessa två dominerande smakar kunde den milda darjeelingen skönjas, som en mild "rund" smak i hela gommen. Den söta blommiga blåklintarom finns där, men jag har svårt att urskilja den från den tydliga jasminsmak.
Kvalitet
Prisvärd
En blandning som fungerar
Av Seth
Normalt skulle jag tycka att det gränsar till helgerån att blanda grönt och svart te tillsammans och jag var först tveksam till detta te. Efter att ha testat så måste jag erkänna att det, tillsammans med smaksättningen, funkar helt ok. Det blir en fräsch blandning med ganska bra balans för tillfällen när grönt te känns för klent och svart te för tungt - mittemellan nånstans.
Kvalitet
Prisvärd
Gott och balanserat
Av Marie
Fin blandning av svart och grönt med en liten blommighet som inte tar över. En ny favorit!
Kvalitet
Prisvärd
Blommig smak
Av Helena
När man inte kan bestämma sig för om man vill dricka jasminte eller earl gray. Ganska mild behaglig smak.
Kvalitet
Prisvärd
Gott smaksatt te
Av Nathalie
Ett mycket gott smaksatt te. Något blommigt och ett te jag vill ha mera av efter att ha druckit upp det. En av mina favorit teer och Blue Diamod var det första blommiga te som jag prövade. Jag rekommenderar det till den som vill pröva ett blommigt te eller som gillar blommiga teer.
Kvalitet
Prisvärd
Jättegott!
Av Celina
Perfekt morgonte! Kommer absolut köpa detta igen när det tar slut.
Kvalitet
Prisvärd
Blommigt och bergamott
Av Emelie
En favorit i familjen. Vi köper det alltid på nytt när det är slut. Om man gillar Earl Grey och med en blommig touch så är detta rätt te!
Kvalitet
Prisvärd
Blommig smakupplevelse
Av Gunvor Carina
Vilket gott och upplevelserikt te! Blommigt,njutbart och väldigt gott

9 Varor

Per sida
Skriv din egen recension
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account