Om Te-Centralen

Har du letat efter bra te, kan du sluta leta nu

 

För att du ska kunna njuta av all världens teer, letar vi åt dig. Våra tesorter kommer från världens alla hörn, och vi har ett stort sortiment av såväl rena som smaksatta tesorter. Sedan 2003 säljer vi te till tusentals nöjda teälskare både i och utanför Sverige. Här en kommentar från vår kund Anders Nilsson:

"Jag åker upp varje sommar för att köpa mitt te hos Te-Centralen. Måste vara ett av Sveriges bästa tehus. Sedan handlar jag en del på nätet och det är fantastiska teer och snabb service från butiken."

Förutsättningarna att odla te varierar med jordmån och klimat. När vi har möjlighet besöker vi teplantage för att lära oss mer om te, och vi berättar gärna vad vi lärt oss.

Ekologiskt te

Sedan 2009 är vi ekologiskt certifierade, och du hittar många utmärkta ekologiska tesorter i de flesta kategorier. Mindre miljöbelastning, då det är odlat utan bekämpningsmedel eller konstgödsel. Så här skriver t.ex. en av våra kunder, Ulla Aronsson, om vårt Gunpowder:

"Egentligen bryr vi oss inte så mycket om priset. Det viktigaste för oss är kvaliteten och miljöaspekten. Där tycker vi att ert gunpowder ligger i topp. Rent kravmärkt te utan konstiga konstgjorda smaker."

Vi finns på riktigt

Om du har vägarna förbi Östersund, är du hjärtligt välkommen till vår lilla butik. Här har vi också ett större urval tillbehör som kannor, silar, koppar och mycket mer. Vi har öppet vardagar 10-18, lördagar 10-15. Adressen är Biblioteksgatan 13 i Östersund, vid Stjärntorget, mitt emot Biostaden. Tel: 063-123688.

Vi som driver Te-Centralen heter Amanda och Jan Hemmingsson. Du når oss på hej @ tecentralen.se (Ta bort mellanslagen, de är där för att minska mängden skräpmejl.)