Frakt 59:-. Du har <em style='color:#000000'><span class="price">800,00 kr</span></em> kvar till fri frakt! Vi packar och skickar alla vardagar.

Plaisir Amande

8 Reviews Skriv en recension
Svart te för mysiga fikastunder, med smak av mandel och kanel. Eller som en av våra kunder sa: som te och kaka i ett.

I Lager

Art.Nr.#: 9289

100 gram
59,00 kr
250 gram
133,00 kr
500 gram
257,00 kr
1 kg
502,00 kr
Lojalitetspoäng Tjäna 100 poäng genom att skriva en recension

Beskrivning / Plaisir Amande

Gillar du den härliga doften av mandelkubb? Då kan det här vara ett te för dig! Vi tar ofta hem olika sorter på prov, och ibland - som här - kom det som en felleverans. Istället för att skicka tillbaka till leverantören, sålde vi ut det i butiken. "Det smakar som mandelkubb" var den sammanfattande kommentaren. Något annat liknande hade vi inte, så då fick det plats i sortimentet. Ett riktigt fika-te som varken är fruktigt, blommigt eller speciellt sött. Men det passar fint till sötare fika, och bara som det är. Är du allergiker, tänk på att det innehåller bitar/skivor av MANDEL.

Mer information:

Art.Nr. 9289
Ingredienser Svart te, arom, MANDELBITAR, kanelbitar, rosblommor
Dosering 3 gram / 2 dl
Vattentemperatur 100 °C
Tid 4-5 min
Lojalitetspoäng Tjäna 100 poäng genom att skriva en recension

Kundrecensioner

Kvalitet
Prisvärd
Smakar mandelkubb
Av Peter
Doftar och smakar mandelkubb, så det är snarare bittermandel än mandel i doft och smak. Det fick mig även att längta till en semla, för smaken påminde lite om mandelmassa också. Väldigt lite beska och överraskade med en frisk eftersmak.
Kan dra rätt länge utan att bli beskt. Av misstag råkade det får stå och dra i 10 minuter och det var inga problem.
Kvalitet
Prisvärd
Fylligt och runt
Av Camilla
Ett underbart te som passar till alla tillfällen. Ljuvlig, runt mandel som blir som godis med en skvätt mjölk och lite honung.
Kvalitet
Prisvärd
Passar till allt!
Av Agneta
Ett gott te med tydlig mandelsmak. Passar perfekt till fika, frukost, kvällskoppen. Jag köpte det av en slump, och nu vill jag alltid ha det hemma!
Kvalitet
Prisvärd
Enastående unik!
Av Rebecca
Hur är det ens möjligt att få till en sådan djup å härlig mandelsmak!? Självklara valet då du behöver det där lilla extra. Njutningen börjar redan då du öppnar teburken. Skulle inte klara mig utan.
Kvalitet
Prisvärd
Lyxig, fruktig, rundad smak
Av Andreas
Min smak rangerar från assam via earl grey till kvitten och mango, så jag gillar teer med mycket fruktsmak. Och nu denna som väl uppgraderar mandel till en frukt.

Enda problemet är att det när jag öppnar teskåpet så doftare det mandel så starkt att jag får svårt att välja något av mina andra teer som jag egentligen tänkt.
Kvalitet
Prisvärd
Smakar mandelkubb
Av Maria
Fika hos mormor
Mandelkubb på kakfatet
Tar mig till barndom
Kvalitet
Prisvärd
Fullgod ersättare
Av PEA
Funderingarna har varit många kring vilket te som skulle få ersätta Herrgård som mitt förstaval, och nu har jag funnit en ny favorit. De två teerna har de gemensamma nämnarna rosblommor och kanelbitar.

Det här teet har en väldigt klar smak som är svår att få för mycket av. För mig smakar det varken sött eller beskt utan är mer balanserat.
Kvalitet
Prisvärd
Älskar du mandelkubbar då är detta rätt te för dig
Av Bahar
Alltså hur gott som helst om man gillar mandelkubbar. Välbalanserad smak och rätt te för fika. En klick honung i den och man är good to go. Rekommenderar.

8 Varor

Per sida
Skriv din egen recension
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account