Frakt 59:-. Du har <em style='color:#000000'><span class="price">800,00 kr</span></em> kvar till fri frakt! Vi packar och skickar alla vardagar.

100 st tepåsar att fylla själv

4 Reviews Skriv en recension
Tepåsar är ibland det mest praktiska alternativet. Det här är tefilter för engångsbruk som du själv kan fylla med ditt favoritte, och ta med på utflykten eller jobbet.

I Lager

Art.Nr.#: Tepåsar att fylla själv

Alternativ

Lojalitetspoäng Tjäna 100 poäng genom att skriva en recension

Beskrivning / 100 st tepåsar att fylla själv

Tepåsar är ibland det mest praktiska alternativet. Dessa tomma tepåsar av filterpapper kan du fylla själv med ditt favoritte, och ta med på utflykten eller jobbet. Ena sidan är längre än den andra, för att de ska vara enklare att fylla. Tepåsarna är smakneutrala, och ger alltså ingen papperssmak till teet. Finns i två storlekar, S och M. I varje förpackning är det 100 påsar. För att kunna försluta påsarna vid tillverkningen, är de belagda med ett lager polypropylen. Mått: S: 16cm x 7,5cm (lilla påsen har en botten som är 4,7cm som bredast) M: 18,4cm x 8cm Det finns även en fiffig påsförslutare, se nedan. Då kan man lägga ned hela påsen, och enkelt dra upp den när teet är klart.

Mer information:

Art.Nr. Tepåsar att fylla själv
Lojalitetspoäng Tjäna 100 poäng genom att skriva en recension

Kundrecensioner

Kvalitet
Prisvärd
Good
Av Jedarin
Good to have this bag, nice quality.
S size fit good to tea cup 33 cl.
Make tea - Make it easy.
Kvalitet
Prisvärd
Suveräna!
Av Elisabeth
Dessa påsar kan jag inte leva utan. Påsarna ger ingen oönskad bismak och är lätta att fylla. Medium är perfekta i storlek för ett större glas eller till en kanna. De håller för sju bryggningar med oolongte. De håller rooiboste inne. Oslagbara!
Kvalitet
Prisvärd
Ingen bismak, bra kvalitet
Av Olha
Jag tycker inte om andra alternativ och andvänder tepåsar varje dag. De ger ingen bismak och medium är tillräcklig stora. Men jag tycker mer om tepåsor med snör.
Kvalitet
Prisvärd
Prisvärt
Av Patrik
Använder sällan tepåsar men dessa är bra att fylla till utflykten. Jag förstod dock inte först att man behövde stänga igen påsen med värme. Försökte med strykjärnet och det funkade bra.

4 Varor

Per sida
Skriv din egen recension
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account