Frakt 59:-. Du har <em style='color:#000000'><span class="price">800,00 kr</span></em> kvar till fri frakt! Vi packar och skickar alla vardagar.

Matchaskål Kobo

3 Reviews Skriv en recension
Klart att du ska ha en passande skål att vispa matcha i...! Normalt kanske man inte vill ha koppar och skålar som har mörk insida, men till matcha passar det perfekt. Liten och nätt, knappt 11 cm i diameter, cirka 7 cm hög.

I Lager

Art.Nr.#: 29233

Lojalitetspoäng Tjäna 100 poäng genom att skriva en recension

Beskrivning / Matchaskål Kobo

En vacker svart skål att vispa matcha i. Svart gör sig mycket bra mot det ärt-gröna matcha-teet. En av de klassiska färgerna för matcha-skålar.

Mer information:

Art.Nr. 29233
Ursprung Japan
Lojalitetspoäng Tjäna 100 poäng genom att skriva en recension

Kundrecensioner

Kvalitet
Prisvärd
Praktisk och vacker matcha-wan!
Av Camilla
När man lärt sig använda dem redskap som hör till temakeriets fantastiska värld, i det här fallet att tillreda matcha, så förstår man också vikten av dem och varför dem är utformade på det sätt dem är.
Den här skålens dimensioner vad gäller både bottenyta och höjd är helt anpassad och perfekt för att varsamt vispa ihop matchapulver och vatten med chasen (matchavispen i bambu). Om du uppskattar matcha så är det sannolikt något du kommer att göra ofta, men även om du är en sällandrickare så är det väl värt och enligt min mening nödvändigt att investera i en chasen - det är något helt annat än att använda annan typ av visp. Det blir inte samma sak. Bambustråna och lättheten i vispen gör att te och vatten blir perfekt blandade och med det fluffigaste skum (vilket kan skilja sig åt mellan olika kvaliteter av matcha också).
Matchavispningen går som en dans, och skålen är lika perfekt och njutbar att dricka matchan ur. Enkel att använda, skön att dricka ur och vacker att se på - den svarta keramiken och den klargröna matchan med sitt ljusare gröna skum bidrar till helhetsupplevelsen.
Kvalitet
Prisvärd
Lyxig känsla
Av Elisabeth
Man behöver båda händerna för att hålla i skålen, vilket gör att man verkligen inte kan göra något annat än att dricka te just då. Instantly mindful
Kvalitet
Prisvärd
En utmärkt matchaskål kobo
Av Camilla Österberg
En alldeles utmärkt Matchaskål i både pris och kvalité.
Inga problem med att använda bambuvispen och vispa i denna, inget kladd!

3 Varor

Per sida
Skriv din egen recension
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account