Frakt 59:-. Du har <em style='color:#000000'><span class="price">800,00 kr</span></em> kvar till fri frakt! Vi packar och skickar alla vardagar.

Sov Gott

20 Reviews Skriv en recension
En rofylld avrundning på dagen. Mild och rund smak med lavendel-kamomill.

I Lager

Art.Nr.#: 4275

50 gram
82,00 kr
100 gram
139,00 kr
250 gram
313,00 kr
500 gram
612,00 kr
Lojalitetspoäng Tjäna 100 poäng genom att skriva en recension

Beskrivning / Sov Gott

Har du svårt att sova? Kamomill är sedan länge använt för att brygga rogivande te. Här i kombination med lavendel och lindblommor. Alla ingredienser är ekologiska. Våra kunder säger att det här teet inte bara gör det lättare att somna, utan det är gott också.
Eller sova, förresten? Vi vet i alla fall en familj som har börjat dricka det till frukost, för att alla fem gillar det.

 

Mer information:

Ekologiskt Ja
Ekologiskt bas-te Ja
Art.Nr. 4275
Ingredienser Kamomillblommor, lindblommor, melissablad och lavendelblommor från kontrollerade ekologiska odlingar.
Dosering 3 gram(2 msk) / 2 dl
Vattentemperatur 95-100 grader
Tid 5 minuter
Lojalitetspoäng Tjäna 100 poäng genom att skriva en recension

Kundrecensioner

Kvalitet
Prisvärd
Milt
Av Kerstin
Milt och gott på kvällen. Fin mild smak.
Kvalitet
Prisvärd
Avkopplande och förvånansvärt gott
Av Åsa
Jag gillar egentligen inte smaken av kamomill, men det här teet är faktiskt riktigt trevligt! Vet inte om det hjälper mig att sova bättre, men det känns trevligt och avkopplande att smutta på innan det är sovdags.
Kvalitet
Prisvärd
Härligt "hälsote"
Av Linnea
Mycket bättre än rent kamomill, då detta håller hög kvalitet och välbalanserat med inte så "stickande" smak. Oerhört gott och lugnande (placeboeffekt?). Trots "hälsote"-känslan så tycker även min man om detta, som inte är nån stor tedrickare.
Men gäller verkligen att ha en bra och tät tesil, då detta annars smular och simmar runt rätt friskt.
Kvalitet
Prisvärd
Bästa kamomillteet jag nånsin druckit
Av Saranda
Köpte detta te för första gången för ett antal år sedan och fastnade direkt. Det är mycket fräschare och godare än det vanliga man köper i butik. Det smakar kvalitet. Jag känner dock ingen smak av lavendel så jag vet inte vad lavendeln ska fylla för funktion. Det här teet hjälpte mig också den gången jag hade en ihållande urinvägsinfektion. Jag ville inte kontakta vårdcentralen och stoppa i mig antibiotika i onödan. Sedan dess har jag tack och lov inte drabbats av fler urinvägsinfektioner, men om det händer igen så vet jag vart jag ska vända mig.
Kvalitet
Prisvärd
Lugnande och lättdrucket
Av Alexa
Fungerar verkligen som lugnande kvällste. Ska köpa igen. Det smakar lite "hälsote" förstås, men inte illa, mycket bättre än andra kvällsteer i påse från välkända supermarkets... glöm dessa och ta istället denna Bra blandning av olika örter som ger en behaglig och lite söt smak, fast bara lite i bakgrunden. Smakar främst örtig, är lättdrucket.
Kvalitet
Prisvärd
Perfekt för att varva ner
Av PEA
Att dricka detta te till kvällens tv och reflektioner funkar utmärkt för mig. Från början var jag skeptisk till om det skulle ha någon lugnande effekt, men för mig funkar det.

Jag brukar göra två bryggningar på samma blad. Första 4 min, andra 5 min.
Kvalitet
Prisvärd
Aromatiskt
Av Lisa
Lugnande, med tydlig smak av lavendel och kamomill.
Kvalitet
Prisvärd
Gott och rogivande
Av Johanna
Ett väldig gott och rogivande te att dricka på kvällarna.
Kvalitet
Prisvärd
Världens godaste kvällste
Av Alice L
Det var det här teet som gjorde att jag och min sambo hittade till Te-Centralen från början. Jag googlade på örtte för natten och hittade hit tack vare det. Detta var det första teet vi köpte från Te-Centralen och det är fortfarande ett av våra favoritteer! Jättemysigt att dricka till natten.
Kvalitet
Prisvärd
gott, rogivande och drygt
Av Britt
Nu köper jag detta te för andra gången, jag har blivit beroende! Välbalanserad smak, rogivande och räcker länge! Rekommenderas!

Artikel 1 till 10 av 20 totalt

Sida
Per sida
Skriv din egen recension
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account