Frakt 59:-. Du har <em style='color:#000000'><span class="price">800,00 kr</span></em> kvar till fri frakt! Vi packar och skickar alla vardagar.

Tekanna Illos

1 Review Skriv en recension
Prisbelönt design - modern tekanna där värmeljuset är integrerat i kannan.

I Lager

Art.Nr.#: tekanna-illos

Lojalitetspoäng Tjäna 100 poäng genom att skriva en recension

Beskrivning / Tekanna Illos

Kreativitet är ett ord som kan betyda lite vad som helst, men här tycker vi ändå att det visar på kreativitet. Grunden är en klassiskt formgiven tekanna i lätt borosilikatglas. Men ett värmeljus är integrerat i/under kannan. Det både håller teet varmt, och lyser så mysigt. Riktigt fiffigt! Och snyggt! Hållaren liksom fatet är i borstat rostfritt stål. Materialet i lock och kanna är tåligt borosilikatglas som tål såväl höga temperaturer som plötsliga temperaturförändringar. Dessutom är det alltså ett lätt material för sin styrka. Tysktillverkad kvalitetsprodukt. Tekannan rymmer 1 liter, alltså cirka 4 koppar, beroende på kopparnas storlek. Det här är mera en serveringskanna än en kanna att brygga i, eftersom mitten av kannan upptas av "skorstenen".

Mer information:

Art.Nr. tekanna-illos
Ursprung Tyskland
Lojalitetspoäng Tjäna 100 poäng genom att skriva en recension

Kundrecensioner

Kvalitet
Prisvärd
Hibiskus i glas
Av Emelie
Den här tekannan är mycket fin och speciell! När jag gör hibiskus så lyser det röda teet med värmeljuset. Det blir en klarröd men avkopplande färg. Men alla teer kommer fram fint. Den är väldigt lätt också. För min del går det bra att brygga direkt i den, med tefilter och Te-Centralens påsförslutare. Rekommenderar!

1 Vara

Per sida
Skriv din egen recension
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account