Frakt 59:-. Du har <em style='color:#000000'><span class="price">800,00 kr</span></em> kvar till fri frakt! Vi packar och skickar alla vardagar.

Travel Buddy

2 Reviews Skriv en recension
Te på resa - med Travel Buddy kan du alltid ha gott te på en armlängds avstånd.

I Lager

Art.Nr.#: T-buddy

Lojalitetspoäng Tjäna 100 poäng genom att skriva en recension

Beskrivning / Travel Buddy

Just när man är på resa kan det vara trixigt att få gott te. Därför finns Travel Buddy, en tebryggare i form av flaska att ta med sig. Fyll silen med teblad, häll i vatten, så är den klar att ta med. Designen är mycket genomtänkt, här är detaljerna: Silen sitter i botten, medan du dricker i andra änden. Så slipper du få blad i munnen. Locket har en övertrycksventil, så att det ska pysa mindre om du öppnar en flaska med hett innehåll. Den är lätt - cirka 175 gram med fodral, så du kan ta med den även när du packar lätt. Bärrem för lättare kunna bära flaskan. Behöver du den inte, går den att haka av. Ett isolerande fodral gör att flaskan håller värmen längre, så du får varmt te utan termos. Fodralet är vändbart, mörkblått på ena sidan, kamoflage på andra Flaskan rymmer cirka 5 dl, lagom för resan. Flaskan är gjord av polykarbonat (som brukar användas till nappflaskor), som är lätt och mycket tåligare än glas. Om du väljer sorter som kan bryggas länge utan att bli bittra, behöver du inte ta ut bladen alls, utan kan lämna dem i. Förvara den fyllda flaskan stående, för att det inte ska komma vätska genom övertrycksventilen. Även om flaskan har ett fodral, är det ingen ersättning för en termos.

Mer information:

Art.Nr. T-buddy
Ursprung Taiwan
Lojalitetspoäng Tjäna 100 poäng genom att skriva en recension

Kundrecensioner

Kvalitet
Prisvärd
Väldigt praktisk för kallbryggt te!
Av Åsa
Jag har blivit oerhört förtjust i kallbryggt te som måltidsdryck. De flesta teer funkar jättebra att kallbrygga och det passar väldigt bra till det mesta. Fräscht och läskande! Den här flaskan är jättebra att kallbrygga i och dessutom lättdiskad. Använder den och en annan flaska jag köpt tidigare dagligen numera.
Kvalitet
Prisvärd
Praktisk och enkel kanna
Av Carolina
En bra sak att ha hemma för bryggning av iste men funkar även för varmt te.

2 Varor

Per sida
Skriv din egen recension
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account