Frakt 59:-. Du har <em style='color:#000000'><span class="price">800,00 kr</span></em> kvar till fri frakt! Vi packar och skickar alla vardagar.

Oaklands TGFOP

6 Reviews Skriv en recension
Plantaget Oakland är känt för sina 100% klonader teer. Det betyder att instället för att odla nya plantor från frön, har man använt sticklingar för att duplicera den bästa planta man kunnat hitta. Det tar längre tid att bygga upp en odling på det viset, men betalar sig i form av bättre och jämnare kvalitet.

I Lager

Art.Nr.#: 9160

100 gram
89,00 kr
250 gram
200,00 kr
500 gram
387,00 kr
1 kg
757,00 kr
Lojalitetspoäng Tjäna 100 poäng genom att skriva en recension

Beskrivning / Oaklands TGFOP

Plantaget Oakland är känt för sina 100% klonader teer. Det betyder att instället för att odla nya plantor från frön, har man använt sticklingar för att duplicera den bästa planta man kunnat hitta. Det tar längre tid att bygga upp en odling på det viset, men betalar sig i form av bättre och jämnare kvalitet. Sammanfattningsvis ett fint single-estate från Assam.

Mer information:

Art.Nr. 9160
Ingredienser Svart te
Dosering 3 gram/ 2dl
Vattentemperatur 95-100 grader
Tid 5 minuter
Ursprung Indien
Lojalitetspoäng Tjäna 100 poäng genom att skriva en recension

Kundrecensioner

Kvalitet
Prisvärd
Ganska blekt te.
Av Elvira
Det här teet är strävt och med en aning maltighet, men det är på det stora hela ett "händelselöst" te. Ganska blekt och neutralt. Det smakar varken illa eller gott. Jag har köpt det här teet en gång tidigare, men kan nu säga att inget te jag kommer att köpa igen.
Kvalitet
Prisvärd
Gott assamte
Av Niklas
Te med god maltig,fyllig smak. Lite mild
Kvalitet
Prisvärd
Helt Ok !
Av Henrik
Fick ett smakprov och kan efter några bryggningar konstatera att det är ett helt ok och prisvärt te , smaken är sträv men ändå mild men är lite för mycket gräs och hö-toner för egen del. God men inte min favorit ;-)
Kvalitet
Prisvärd
Ett gott, prisvärt Assamte.
Av E.
Teet har en vacker mörk kopparton. Smaken är fyllig och lite sträv - strävare än mitt favoritassam Greenwood - men är ändå ett gott och aromatiskt te värt sitt pris.
Kvalitet
Prisvärd
Väl använda pengar
Av sparris
Ytterligt prisvärt Assam med en lätt doft av choklad. Fick en provpåse med ett köp och kommer beställa en fullstor förpackning nästa gång. Funkar även fint att dricka utan mjölk, komplext och gott.
Kvalitet
Prisvärd
Ett bra Ceylon te
Av Nils J
Jag gillar smaken på detta te. Tål att drickas gång på gång.

6 Varor

Per sida
Skriv din egen recension
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account