Frakt 59:-. Du har <em style='color:#000000'><span class="price">800,00 kr</span></em> kvar till fri frakt! Vi packar och skickar alla vardagar.

TeaScovery - Japan

1 Review Skriv en recension
Vill du börja dricka japanska teer? Här är en ask med fyra mindre förpackningar till dig själv eller som present. Fraktfritt inom Sverige.

I Lager

Art.Nr.#: 5041

Lojalitetspoäng Tjäna 100 poäng genom att skriva en recension

Beskrivning / TeaScovery - Japan

I Japan finns en lång och förfinad tetradition. När man talar om te i Japan, är det normalt grönt te man syftar på. Processen skiljer sig i regel något från den kineiska traditionen - i Japan ångar man nämligen tebladen efter skörd. Det ger en grönskande färg, och en frisk, gräsig smak. Vårt japanska TeaScovery-paket innehåller fyra fina japanska tesorter för dig som vill upptäcka vad Japan har att erbjuda. Tesorterna är Sencha- namnet betyder helt enkelt "te för bryggning", och är en mycket vanlig typ av te. Gyokuro - betyder "pärl-dagg", och är den finaste typen av grönt te. Buskarna skuggas 1-2 veckor före skörd, för att de ska utveckla en ännu djupare smak. Kabusecha - halvskuggat te; kraftigare än gyokuro, sötare än sencha. Kukicha - här har bladskaften fått följa med. Det ger en lägre koffeinhalt, och en mycket frisk smak. Det är 30 gram av varje tesort. Dessutom fraktfritt inom Sverige.

Mer information:

Ekologiskt Ja
Ekologiskt bas-te Ja
Art.Nr. 5041
Ursprung Japan
Lojalitetspoäng Tjäna 100 poäng genom att skriva en recension

Kundrecensioner

Kvalitet
Prisvärd
Intressant upplevelse
Av Sofia
Det har varit en intressant upplevelse att prova på olika Japanska teer. Har en påse kvar att prova på. Jag är glad att jag köpte lådan och vill prova på några av de liknande lådorna Te-Centralen har att erbjuda. Dock tror jag inte att jag kommer köpa en större förpackning av någon av de tre teer jag druckit hittills. Gott nog att jag inte ville slösa på bladen men lite väl gräsig smak för mig att vilja köpa igen. Värt priset för chansen att se vad jag tycker om.

1 Vara

Per sida
Skriv din egen recension
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account