Frakt 59:-. Du har <em style='color:#000000'><span class="price">800,00 kr</span></em> kvar till fri frakt! Vi packar och skickar alla vardagar.

Tekanna Pretty

1 Review Skriv en recension
Liten smidig glaskanna som rymmer 0,7 liter. Lagom för 1-2 personer.

I Lager

Art.Nr.#: tekanna-pretty-2G

Lojalitetspoäng Tjäna 100 poäng genom att skriva en recension

Beskrivning / Tekanna Pretty

En smidig, lätt och snygg glaskanna som rymmer 0,7 liter. Det är lagom för 1-3 personer. Passar extra bra när du vill brygga flera gånger på samma blad, som t.ex. grönt te.

Kannan är tillverkad av borsilikat-glas, ett mycket lätt och starkt glas som tål temperaturväxlingar. Silen - och locket - är även den gjord av glas, så du ser bladen när du brygger. Locket är platt för att man ska kunna använda det som fat - lägg på bordet och ställ silen i det. Tysk kvalitetsprodukt som håller sig vacker i många år. 

Kannan är cirka 11,3 cm hög inklusive lock och sil. Dessutom väger den endast cirka 300 gram, så smidigt!

Mer information:

Art.Nr. tekanna-pretty-2G
Ursprung Tyskland
Lojalitetspoäng Tjäna 100 poäng genom att skriva en recension

Kundrecensioner

Kvalitet
Prisvärd
Snygg och tålig, men inte helt praktisk
Av Peter
Snygg och då den är helt av glas kan man se teet i kannan, särskilt kul att se rullad oolong veckla ut sig. Kannan är också tåligare än mina tidigare kannor, jag har en olycklig vana av att orsaka krockar mellan kökskran och kanna vid diskning (har ingen diskmaskin). Så här långt har den överlevt 2 sådana utan problem.

Nu över till problemet, eftersom alla delar, kanna, sil och lock, är av glas glider de mot varandra. Skulle man bara hälla skulle alltihop fara isär. Manualen rekommenderar att man håller fast locket med tummen. För att göra det måste man ha en tumme av stål, för locket är rejält varmt. Har provat att använda grytlapp, men det är inte så praktiskt och silen glider fortfarande omkring mot kannan

1 Vara

Per sida
Skriv din egen recension
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account