Frakt 59:-. Du har <em style='color:#000000'><span class="price">800,00 kr</span></em> kvar till fri frakt! Vi packar och skickar alla vardagar.

YeTea - Tepåsar i reseförpackning

2 Reviews Skriv en recension
Smart förpackning med ekologiskt te att ta med på resa eller fjällvandring. Helt smakneutrala och komposterbara påsar fyllda med kvalitetste. Tillverkningen gör vi själva. För hotell och restaurang har vi även storpack, klicka här för att läsa mer.

I Lager

Art.Nr.#: Y

Valbara Alternativ:

Lojalitetspoäng Tjäna 100 poäng genom att skriva en recension

Beskrivning / YeTea Travel Tin

Så kan du alltid ta med dig bra te på resan eller fjällturen. Tät burk med 6 tepåsar som vi producerar själva. Inget kuvert, snöre eller klammer. Påsmaterialet är biologiskt nedbrytbart och komposterbart. Välj på svart, grönt eller rooibos:

  • Earl Great - vår egen Earl Grey med en twist. Mycket smak.
  • Green Tea Peach - härligt fruktigt te med persikosmak.
  • Rooibos 1772 - mysigt kvällste, apelsin och kanel, värmer gott.
  • English Breakfast - klassiskt, ja. Tråkigt, nej. Smakrik blandning som vi gör själva.

Efter att flera kunder frågat efter tepåsar, började vi fundera. De påsar vi har för att fylla själv förkastade man med varianter av "Näe, jag ska till fjällen och orkar inte hålla på.". Så hur skulle tepåsar se ut som fungerar bra i fjällen? Det ska vara enkelt att ta med. Teerna måste skyddas mot fukt, för annar förstörs de väldigt snabbt. Så kom vi fram till den här täta burken med skruvlock. Den är lätt, skyddar teerna väl, och den går att använda till en massa olika saker innan det är dags för återvinning.

Vi tillverkar påsarna själva, och fyller dem med det bästa te vi kan hitta. Påsmaterialet är också det bästa vi kunde hitta. Tunnt nog för att vattnet ska rinna igenom lätt, samtidigt tätt nog för att inte smulor ska åka igenom. Givetvis är det helt smakneutralt. (Hade någon trott att Amanda skulle acceptera något annat...?)

Ungefär samtidigt som privatkunder frågade efter tepåsar, fick vi förfrågan från hotell- och restaurangbranschen om vi inte kunde plocka fram en tepåse: "Ni som kan te, kan ni inte ta fram tepåsar som smakar något?" Därför finns en serveringsburk för YeTea® som rymmer 70 påsar. Hör av dig till oss om det är intressant för er verksamhet.

Nu måste man förstås inte fjällvandra för att njuta av de här teerna. De fungerar lika bra på resan, jobbet, eller när helst man snabbt vill göra en kopp riktigt smakrikt te.

Och just det, om du inte redan klurat ut det; YeTea® är en kombination av engelska orden för snömannen (yeti) och te (tea). 

Mer information:

Ekologiskt Ja
Ekologiskt bas-te Ja
Art.Nr. Y
Lojalitetspoäng Tjäna 100 poäng genom att skriva en recension

Kundrecensioner

Kvalitet
Prisvärd
Bra, praktisk
Av Anna Åkerman
Blir fler köp av denna produkt
Kvalitet
Prisvärd
Excellent Tea
Av David Hunter
I have tried all 3 flavours and I like them all, lovely tea in good tins I can carry around.

2 Varor

Per sida
Skriv din egen recension
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account