Frakt 59:-. Du har <em style='color:#000000'><span class="price">800,00 kr</span></em> kvar till fri frakt! Vi packar och skickar alla vardagar.

YeTea® tepåsar 24 st

1 Review Skriv en recension
Runda tepåsar i återförslutningsbar förpackning. Varje förpackning innehåller 24 st tepåsar fyllda med noga utvalt kvalitetste. Varje tepåse är lagom till en stor kopp.

I Lager

Art.Nr.#: Y-24K

Valbara Alternativ:

Lojalitetspoäng Tjäna 100 poäng genom att skriva en recension

Beskrivning / YeTea® tepåsar 24 st

Förpackning med 24 YeTea® tepåsar. Välj bland fyra olika smaker. De här köper du även för att fylla på Travel Tin, burkar att ta med sig på resa eller fjälltur. Earl Great - Earl Grey med vår egen twist. Mycket smak. Green Tea Peach - Fruktigt grönt te med persikosmak. Rooibos 1772 - Koffeinfritt med apelsin och kanel för en skön avslutning på dagen. English Breakfast - Vi blandar vår English Breakfast själva, så den blir riktigt fyllig. Påsmaterialet är helt smakneutralt, och vi fyller själva (jodå, det är vi som tillverkar dem!) med det bästa te vi kunnat hitta. Förpackningen är återförslutningsbar (zip), så du kan plocka ut så många påsar som du behöver. YeTea® är en kombination av engelska orden för snömannen (yeti) och te (tea). Det är vårt eget varumärke för tepåsar.

Mer information:

Ekologiskt Ja
Ekologiskt bas-te Ja
Art.Nr. Y-24K
Lojalitetspoäng Tjäna 100 poäng genom att skriva en recension

Kundrecensioner

Kvalitet
Prisvärd
Alltid säker
Av PEA
Genom att ha med sig YeTea är man alltid säker. Så fort det finns varmt vatten och mugg kan man få sitt önskade te.

En vän fick en burk och refill som gåva. Mycket passande till dennes jobb inom hemtjänst.

1 Vara

Per sida
Skriv din egen recension
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account