Frakt 59:-. Du har <em style='color:#000000'><span class="price">800,00 kr</span></em> kvar till fri frakt! Vi packar och skickar alla vardagar.

Zenmi™ Matcha Pinnacle, refill

4 Reviews Skriv en recension
Finaste matcha producerad för Te-Centralen i Kagoshima, Japan. Levereras i tät foliepåse.

I Lager

Art.Nr.#: 3015A

40 gram
249,00 kr
  • Köp 2 för 219,00 kr vardera och spara 12%
Lojalitetspoäng Tjäna 100 poäng genom att skriva en recension

Beskrivning / Zenmi™ Matcha Pinnacle, refill

Matcha som vi direktimporterar från Kagoshima, södra Japan. Det är vårt finaste matcha hittills. Väldigt fräsch, fyllig och aromatisk smak, utan bitterhet. Det är vad man brukar kalla ceremonial grade. Vi kallar den Pinnacle, dvs det är högst upp bland våra matcha. De sista veckorna före skörd täcks tebuskarna över, antingen med tyg eller ett tak. Efter ångning torkas bladen och mals till ett fint pulver. Det här är ett fint matcha som bör drickas som det är. Föredrar du att blanda din matcha med mjölk eller använder till bakning, föreslår vi Gastro Matcha nedan. Hur gör man? Standardsättet för s.k. tunn matcha: Värm vattnet till 80 grader. Tag en knapp tesked matcha i en skål. Har du ett bambumått, är det cirka ett och ett halvt sådant, annars en knapp tesked. Häll i vatten, cirka 0,8 dl. Vispa kraftigt med bambuvisp fram och tillbaka i en halv minut tills ett skum bildats. Till så kallad tjock matcha använder man dubbelt så mycket matcha pulver, då är det inte meningen att det ska bildas skum. Från skörden 2023.

Mer information:

Ekologiskt Ja
Ekologiskt bas-te Ja
Art.Nr. 3015A
Ingredienser Grönt te*. *)Från kontrollerad ekologisk odling
Lojalitetspoäng Tjäna 100 poäng genom att skriva en recension

Kundrecensioner

Kvalitet
Prisvärd
Utsökt
Av Björn
Ett mycket gott maccha i smart refill-förpackning. Jag använder det dagligen i min uppvakningsritual, och känner mig alltid lite piggare och lugnare efteråt.
Kvalitet
Prisvärd
Min favorit
Av Therése
Fint och lent, med mild gräsaktig sötma och härligt klargrönt i färgen. Den här matchan är värdig en teceremoni. Den är lätt att vispa upp och har en mjukare smak utan de lite bittra inslag som en del matcha-teer kan ha. Det här matcha-teet är det bästa jag druckit och ett te jag aldrig vill vara utan hemma.
Kvalitet
Prisvärd
Det bästa matcha jag druckit!
Av Camilla
Min absoluta favorit, det bästa matcha jag druckit. Läs fullständig recension under Zenmi Pinnacle burk Första gången köpte jag Zenmi Matcha Pinnacle burk, och sedan dess har jag handlat refill som jag fyller upp min burk med. Jag har köpt den här matchan oräkneliga gånger, köper minst två åt gången då det tacksamt nog ger en viss mängdrabatt.  Detta gröna elixir förgyller min tillvaro!
Kvalitet
Prisvärd
Mycket prisvärt för hög kvalitet
Av Josefin
Detta härliga matcha dricker jag varje dag och är aldrig besviken på. Det håller en hög kvalitet, dessutom otroligt smidigt och praktiskt med refillförpackningen som jag enkelt fyller på en äldre burk från te-centralens tidigare sortiment. Så nöjd!

4 Varor

Per sida
Skriv din egen recension
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account