Frakt 59:-. Du har <em style='color:#000000'><span class="price">800,00 kr</span></em> kvar till fri frakt! Vi packar och skickar alla vardagar.

Keemun Royal Maofeng

16 Reviews Skriv en recension
Ett av kinas mest kända svarta teer.

I Lager

Art.Nr.#: 9153

100 gram
119,00 kr
250 gram
268,00 kr
500 gram
524,00 kr
1 kg
1 012,00 kr
Lojalitetspoäng Tjäna 100 poäng genom att skriva en recension

Beskrivning / Keemun Royal Maofeng

Keemun är en sorts aromatiskt men milt kinesiskt svart te, och brukar tillsammans med Darjeeling och Ceylon räknas till "de tre aromatiska teerna". Keemun (efter orten Qimen) var det första svarta teet som producerades i Anhui-provinsen.
Det här är vårt finaste keemun, med hela, sot-svarta blad och knoppar. Drycken blir koppar-färgad och mycket aromatisk, med en karaktäristisk smak av kakao.
För många är det en favorit att njuta till den lite kraftigare frukosten på helgen.

Mer information:

Art.Nr. 9153
Ingredienser Svart te
Dosering 3 gram(ca 1½tsk) / 2dl
Vattentemperatur 100 grader
Tid 4-6 minuter
Ursprung Kina
Lojalitetspoäng Tjäna 100 poäng genom att skriva en recension

Kundrecensioner

Kvalitet
Prisvärd
Ett superte
Av Hans Andersson
Ett fantastisk gott Keemunte! Väl värt sitt pris. Det är aromatiskt och den kakaoton som keemun beskrivs ha, känner man tydligt. Det är fyllligt och blir inte beskt även om man skulle glömma insatsen i lite för länge i kannan.
Jag har provat både denna och den ekologiska varaianten av Maofeng. Både är mycket bra. När jag väljer Keemun blir det alltid Maofeng och den senaste sändningen (jan 24) överträffade nog till och med den förra.
Kvalitet
Prisvärd
Knockout
Av S
Tveklöst ett av de bästa teerna jag druckit. Fylligt, aromatiskt och sött. Toner av kakao, peppar och aprikos. Låter man det dra riktigt länge kan även lättare smak av läder framträda. Dessutom väldigt tacksamt att brygga, tål kortare såväl som längre dragtider och flertalet bryggningar på samma blad.
Kvalitet
Prisvärd
Ingen favorit
Av Dag
gott men lite för vattning även utan mjölk
Kvalitet
Prisvärd
Mild och söt
Av Maria
Fint te med sötma som av torkad frukt med lite kakao. Tycker att det är milt med något kort eftersmak. Men ett te att njuta av och gillar man denna typ av te är det ett fynd.
Kvalitet
Prisvärd
Gott som frukost te
Av Dag
Got och prisvärt
Kvalitet
Prisvärd
Mycket gott
Av Anne-Sophie
Sött och fylligt med spår av kakaotoner. Beroendeframkallande.
Kvalitet
Prisvärd
håller på att bli favorit!
Av Anette
Torkad frukt? Jag ser att jag här ovan vid ett annat års leverans skrivit björnbärsdoft med frågetecken. Nej, inte nu . Nu är det är torkad frukt, fyllighet och lätt sötma. Håller på att bli en riktig favorit.
Kvalitet
Prisvärd
fylligt , björnbärsdoft?
Av Anette
En enda kopp bara har jag druckit av detta - en provpåse jag fick av Te-centralen. Men det gav verkligen mersmak och nu beställer jag. Som Darjeeling-fan vill jag ha de aromatiska teerna. Detta är ett underbart "te-te" som även passar att bjuda ännu icke inskolade tedrickare på. Fylligt, bärsmak (björnbär?) och ett te att minnas.
Kvalitet
Prisvärd
Kan serveras på ett kungligt teparty (^.^)
Av Margareta
Inte bara Drottning Elisabeth av England skulle tycka om detta till ett 5 o'clock tea, bara hon låter bli att ha i socker och mjölk förstås! Teet har en mycket fin klassisk te-arom och passar till finare bakverk bakade med smör.
Kvalitet
Prisvärd
Luktar underbart.
Av Sofia
Ett te med en underbart inbjudande doft, följ av en söt och fyllig smak.

Artikel 1 till 10 av 16 totalt

Sida
Per sida
Skriv din egen recension
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account