Frakt 59:-. Du har <em style='color:#000000'><span class="price">800,00 kr</span></em> kvar till fri frakt! Vi packar och skickar alla vardagar.

Korea Hadong Woojeon

4 Reviews Skriv en recension
Ett handplockat grönt te, av exceptionell premiumkvalitet. Woojeon betyder "före regnet", och räknas som den finaste kvaliteten i Korea.
Lojalitetspoäng Tjäna 100 poäng genom att skriva en recension

Beskrivning / Korea Hadong Woojeon

Woojeon betyder "före regnet", och räknas som den finaste kvaliteten av grönt te i Korea, Amandas gamla hemland. Det plockas före "Gogu" (starten för vårbruket) runt 20:e april. Tillverkat enligt en unik metod i mycket het wok. Kompromisslös kvalitet ger det här unika teet en frisk, klar smak. Tillverkat av den prisbelönte temästaren Cho Yun-Seok i byn Hadong, vid berget Jiri. Vilken sorts te man gillar är förstås smaksak, men talar vi kvalitet blir det sällan bättre än så här. (Ordet woojeon skrevs tidigare ujeon.) Det här teet är från skörden 2023.

Mer information:

Ekologiskt Ja
Ekologiskt bas-te Ja
Art.Nr. 82005
Ingredienser Grönt te från Korea
Dosering 3-4 gram(ca 1msk) / 2dl
Vattentemperatur 80 grader
Tid 2-3 minuter
Tips Bryggs flera gånger på samma blad.
Ursprung Sydkorea
Lojalitetspoäng Tjäna 100 poäng genom att skriva en recension

Kundrecensioner

Kvalitet
Prisvärd
Gott men föredrar jungjak
Av Rasmus
Köpte detta då Korea Hadong Jungjak inte fanns i sortimentet för tillfället. Något svagare smak jämfört med tidigare nämnt te. Föredrar själv lite mer smakrika teer så anser personligen inte att teet är värt sitt pris (jämfört med jungjak).
Kvalitet
Prisvärd
Korea Hadong Woojeon
Av Gunvor Carina
Blev helt förälskad i detta Te. Absolut min favorit bland gröna teer. Visst priset är inte det billigaste, men om man vill ha kvalitet, betalar jag gärna för det. Ett gott förföriskt te, sommaräng, bär...
Kvalitet
Prisvärd
En helt underbar doft!
Av Anette
En gräsig, helt underbart fräsch doft - som att sova utomhus på en sommaräng en försommarnatt. Intensiv, fyllig, mättad, gräsig och örtig. Därför var smaken lite av en besvikelse för mig, men andra kan ju tycka annorlunda. Hade väntat mig lite fylligare och týdligare smak. Men en finstämd lyx att njuta av - absolut!
Kvalitet
Prisvärd
Gott grönt te
Av philip sandin
Stor skillnad från det som finns i livsmedelsbutikerna.
Det är förstås dyrt, så om det är värt det är upp till var och en.

4 Varor

Per sida
Skriv din egen recension
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account