Frakt 59:-. Du har <em style='color:#000000'><span class="price">800,00 kr</span></em> kvar till fri frakt! Vi packar och skickar alla vardagar.

Pina Colada

1 Review Skriv en recension
Piña Colada är en ananas-drink med ursprung i Puerto Rico, här som ett värmande ört-te.

I Lager

Art.Nr.#: 9320

100 gram
99,00 kr
250 gram
223,00 kr
500 gram
431,00 kr
Lojalitetspoäng Tjäna 100 poäng genom att skriva en recension

Beskrivning / Pina Colada

Det här är ett rent frukt-te. 

Ananas kallas ibland för "frukternas kung". Ursprungligen kommer den förmodligen från Brasilien, men spred sig till andra delar av Sydamerika och Västindien/Karibien. Ordet nanas kommer från sydamerikanska språket Tupi, och betyder ungefär "utmärkt frukt". Då den var besvärlig att odla i Europa, kom den att bli  en verklig statussymbol. (Dessutom, sorgligt nog, en symbol för slaveriet.) Fortfarande pryds t.ex. Wimbeldon-pokalens topp av en ananas. 

På 1700-talet var det alltså mycket dyrt med ananas. Ville man ändå pryda bordet med en dyrgrip, eller bara spatsera omkring med den, kunde man hyra(!) en ananas för kvällen. 

 

Mer information:

Ekologiskt Ja
Ekologiskt bas-te Ja
Art.Nr. 9320
Ingredienser Äpple*, citrongräs*, kokoschips*, frystorkade pesikobitar*, naturlig ananasarom, rosenblad*, naturlig romsmak, naturlig kokosarom, ringblomblad*, *)Från kontrollerad ekologisk odling
Dosering 3 gram / 2 dl
Vattentemperatur 100 °C
Tid 4-6 minuter
Lojalitetspoäng Tjäna 100 poäng genom att skriva en recension

Kundrecensioner

Kvalitet
Prisvärd
Lätt och fräsch
Av Maria
Luktar toppen och ananassmaken är dominant men tonerna av äpple och kokos finns också där. Den är söt (och jag gillar riktigt söta drycker/godis) men den är inte supersöt, misstänker att romaromen balanserar upp lite. Kommer beställa detta fler gånger.

1 Vara

Per sida
Skriv din egen recension
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account