Frakt 59:-. Du har <em style='color:#000000'><span class="price">800,00 kr</span></em> kvar till fri frakt! Vi packar och skickar alla vardagar.

Tefilter för kopp

28 Reviews Skriv en recension
En praktisk finmaskig sil för kopp. Det finmaskiga nätet gör att inga teblad slinker förbi ner i koppen. Silen går att maskindiska.

I Lager

Art.Nr.#: 7054A

Alternativ

Lojalitetspoäng Tjäna 100 poäng genom att skriva en recension

Beskrivning / Tefilter för kopp

Mycket praktiskt, finmaskigt tefilter för kopp är ett smart tillskott till din te-utrustning. Det tätt vävda nätet ser till att inga teblad smiter ner i din kopp, vilket gör din testund så mycket bättre. Flänsarna på tefiltret gör att det hänger säkert på koppen eller passar snyggt i en mindre tekanna. Efter bryggning fungerar locket som ett fat, vilket förhindrar spill på bordet.

Tillverkat av hållbara material, garanterar det finmaskiga tefiltret för kopp en lång livslängd och enkel rengöring. Detta är användbart för att brygga svart te, grönt te eller någon annan av våra tesorter.

I videon demonstrerar Amanda hur det fungerar.

Dessutom tål tefiltret diskmaskin för problemfri rengöring. Med sitt värmebeständiga handtag och kompakta design är detta filter ett måste i varje te-entusiasts kök. Kolla in resten av våra te-tillbehör och börja brygga som ett proffs.

Mått (medium): Höjd : 7,7 cm, Diameter : 6,3 cm, Från öra till öra : 9,8 cm
Mått (large): Höjd : 9,7 cm, Diameter : 6,6 cm, Från öra till öra : 10,6 cm

 
 

Mer information:

Art.Nr. 7054A
Lojalitetspoäng Tjäna 100 poäng genom att skriva en recension

Kundrecensioner

Kvalitet
Prisvärd
Finns ingen bättre
Av MH
Den bästa jag har haft. Inget slinker emellan, inte ens rooibos.
Kvalitet
Prisvärd
Mycket bra
Av Maria
Tebladen får mer utrymme och man får mer ut av dem än i en tekula, så det blir bättre te i denna sil andra kokningen. Vissa tesorter är dessutom för stora för tekulor men här går det fint.

Har aldrig varit med om en sil som varit så lätt att rengöra, metallnätet är väldigt fint.
Kvalitet
Prisvärd
Praktisk och enkel
Av Anna
Riktigt bra köp, enkel att använda och rengöra. Jag har aldrig gillat tekulor, först tycker jag det är krångligt att fylla dem, sen ska man få ut alla teblad som kilat fast sig. Den här passar enkelt i koppen eller kannan (jag köpte den större), det är lätt att hälla i lagom mängd te, man kan ställa den på locket och brygga igen en stund senare, och sedan är den lätt att tömma och diska. Den behöver inte passa perfekt att hänga på koppens kanter, den kan lika gärna stå på botten. Jag är jättenöjd och har faktiskt börjat dricka te oftare sedan jag köpte den!
Kvalitet
Prisvärd
Jättebra tesil!
Av Ann-Sofi
Mycket bra tesil med väldigt tätt nät så att man kan använda den även till rooiboste! Lätt att tömma/skölja ur tebladen. Jag är jättenöjd, toppenköp!
Kvalitet
Prisvärd
Suverän tesil
Av Nellie
Smidig och bra tesil som inte lämnar rester kvar i teet. Smart att man kan använda locket till att ställa tesilen på. Jättebra köp!
Kvalitet
Prisvärd
Fantastiskt skifte från tekula till tesil
Av Patrik
Bra tesil för att brygga te.
Kvalitet
Prisvärd
Supersmidig
Av Hanna
Köpte denna tesil efter att ha sett recensionerna för den. Jag var lite skeptisk inställd först, men är så nöjd med mitt köp att jag köper en till att ha på skolan.
Det framgår inte riktigt av produktsidan, men nätet i silen är gjort av tätt vävda metalltrådar och inte tyg som jag först trodde.
Silen är mycket lätt att ha att göra med: Placera sil i kopp, häll i teblad, häll på vattnet, lägg på lock för att hålla värmen, låt dra, ta av lock, ställ sil i lock. Drick ditt te och töm och spola ur silen när du känner för det.
Jämfört med tekula så behöver jag inte springa fram och tillbaka till diskbänken lika mycket, inte heller kämpa med att få ut tebladen (eller i utan att spilla).
10/10, rekommenderas.
Kvalitet
Prisvärd
Wow!
Av Elsa
Otroligt bra produkt som öppnade en ny värld för mig när det gäller te och silar! Många omkring mig har frågat om den.
Kvalitet
Prisvärd
En bra tesil
Av Frank F
Jämfört med en tekula är skillnaden stor. Inget läcker och är enkel att skölja ur. Tebladen får också en större yta att expandera på. Ett mycket bra köp!

5/5

Kvalitet
Prisvärd
En investering!!
Av Johanna
Som någon tidigare skrivit så är denna tesil oumbärlig när man börjar använda den. Helt klart ett köp man inte ångrar. Gillar skarpt att locket går att användas som fat.

Artikel 1 till 10 av 28 totalt

Sida
Per sida
Skriv din egen recension
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account