Frakt 59:-. Du har <em style='color:#000000'><span class="price">800,00 kr</span></em> kvar till fri frakt! Vi packar och skickar alla vardagar.

Maharadja Chai™

37 Reviews Skriv en recension
Ett av våra populäraste teer är en riktigt kryddig blandning, Maharadja Chai™. På senare år har chai blivit synonymt med kryddigt te, speciellt som chai latte, tillsammans med mjölk.

I Lager

Art.Nr.#: 9128

100 gram
79,00 kr
250 gram
178,00 kr
500 gram
344,00 kr
1 kg
672,00 kr
Lojalitetspoäng Tjäna 100 poäng genom att skriva en recension

Beskrivning / Maharadja Chai™

Det är en indisk tradition att smaksätta te med kryddor som man sedan dricker med mjölk. Det kallas masala chai, och betyder ungefär kryddat te. Det är lite som mammans köttbullar, och varje familj har världens bästa recept på masala chai. Det är lite långt att säga, så på senare tid har chai, i alla fall i västvärlden, blivit en synonym för kryddat te.

Pu'er-te, grönt och vitt te tillsammans med en kunglig kryddblandning har här kompletterats med lakritsrot som ger det hela en lätt söt smak. Utan tvekan sedan länge ett av våra populäraste teer, och det är lätt att förstå varför.
Maharadja Chai™ är kryddigt med söt och lång eftersmak.

Mer information:

Art.Nr. 9128
Ingredienser Pu'er-te, grönt te, anis, vitt te, lakritsrot, fänkål, svartpeppar, kardemumma, kanel, ingefära samt nejlika.
Dosering 3-4 gram(ca 2 tsk) / 2 dl
Vattentemperatur 90-95 °C
Tid 8-10 min

Relaterade Inlägg

Lojalitetspoäng Tjäna 100 poäng genom att skriva en recension

Kundrecensioner

Kvalitet
Prisvärd
Elegance fremfor brutalitet
Av Henning
Jeg burde nok har tænkt mig mere om, da jeg bestilte dette te. Meget for provokerende for min smag, på den anden side kan man jo ikke udtale sig, uden at have smagt det. Skal jeg nu give teet stjerner i forhold til teets kvalitet, vil jeg nok ikke være helt fair, idet kvaliteten sikkert er helt ok, hvis det er den smag man søger. Imidlertid bliver jeg bedt om at sætte betyg, hvilket altså er helt subjektivt. Lad mig derefter nøjes med at sige, at jeg foretrækker elegance fremfor brutalitet.
Kvalitet
Prisvärd
Kryddigt
Av Alexander
Te med stor smak. Kryddigt, mycket nejlika, kanel och peppar.
Kvalitet
Prisvärd
Mmm, detta har blivit mitt favorit te
Av Annika Ekstrand
Har letat efter att grönt Chai te med MYCKET kryddsmak o det här är absolut perfekt i min smak. Nu letar jag inte mer utan köper detta supergoda te, som både är grönt och vitt så m.a.o. innehåller mycket nyttiga antioxidanter!! :)
Kvalitet
Prisvärd
Gott med mandelmjölk
Av Peter
Jag provade detta te med mandelmjölk en dag då jag kände mig lite krasslig. Jag måste säga att det var en behaglig upplevelse. Det kändes både värmande och lindrande. Ett bra te vid brasan efter skidturen.
Kvalitet
Prisvärd
Kryddigt och starkt
Av Helena Norrgård
Kryddigt och gott i små mängder. Starkt och mörkt.
Kvalitet
Prisvärd
läskigt gott med lite honung och mandelmjölk.
Av mariella
Jag var glatt överraskad när jag fick ett smakprov av detta te på min vanliga beställning. jag för min del är oerhört laktos/mjölk intolerant och dricker mandelmjölk till mitt kaffe och brukar inte ha mjölk i mitt te alls.

men då jag hade lämnat den lite väl länge i te vattnet vart det på tok för stark för mig och jag hällde i lite honung och mandelmjölk för att mildra smaken. Effekt vart en läskigt god och mysig kvälls te som man inte blir värken piggare eller tröttare av. Definitivt att rekommendera för de som gillar kryddiga smaker!
Kvalitet
Prisvärd
Gott
Av Niklas
Ett gott te med fin kryddsättning
Kvalitet
Prisvärd
Godast utan mjölk.
Av Yeskha
Ett härligt pepprigt och välbalanserat Chai som enligt mej gör sej bäst utan mjölk. Tycker det förlorar karraktären och blir mesigt som te-latte.
Kvalitet
Prisvärd
Kryddigt och jättegott.
Av Sara Werner
Kryddigt och jättegott.
Kvalitet
Prisvärd
Kryddigt och värmande
Av Henrik
En helt ok blandning om man gillar lakrisrot , det gör jag men den når inte upp till toppen smakmässigt .
Nu dricker jag utan mjölk och den kanske blir bättre med ?
Värt att köpa och dricka hursomhelst. ;-)

Artikel 21 till 30 av 37 totalt

Sida
Per sida
Skriv din egen recension
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account